Rabobank Regio Den Haag sponsort ADO Den Haag Vrouwenvoetbal
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Rabobank Regio Den Haag sponsort ADO Den Haag Vrouwenvoetbal

Met de ondertekening van een sponsorovereenkomst met ADO Den Haag Vrouwenvoetbal op maandag 28 september, steunt de Rabobank Regio Den Haag het steeds populairder wordende vrouwenvoetbal. Onderdeel van de overeenkomst is de afspraak dat ADO Den Haag Vrouwen clinics gaat verzorgen voor amateurclubs in de Haagse regio. Er werd maandag ook getekend voor de sponsoring van de mannenselectie van eredivisionist ADO Den Haag en voor een partnership met de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij. Met dit sponsorcontract benadrukt de Rabobank Regio Den Haag het belang van voetbal als verbindende factor in de Haagse maatschappij.

2015-09-28-at-14-36-06LRbew

v.l.n.r. boven: Jessie van Leeuwen, Isa Pothof, Sharona Tieleman, Lisanne Grimberg v.l.n.r. beneden: Anton Nijboer (Projectmanager Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij), Rob Reijenga (Secretaris Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal), Marie- Leontine de Graaf (Rayondirecteur van Rabobank Leidschendam-Voorburg), Dennis Werkman (Directeur Groot Zakelijk van Rabobank Regio Den Haag), Peter Berg (Commercieel directeur ADO Den Haag).

Het vrouwenvoetbal heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Deze trend zet door; er zijn steeds meer meisjes die op jonge leeftijd met voetbal beginnen. Tijdens het afgelopen WK Vrouwenvoetbal nam het Nederlands elftal voor het eerst deel aan het eindtoernooi. Sinds de oprichting van de Eredivisie Vrouwen in 2007 speelt ADO Den Haag Vrouwen op het hoogste vrouwenvoetbal niveau van Nederland en daarmee zijn zij één van de vier Eredivisieclubs van het allereerste uur. In de relatief korte historie hebben zij bewezen tot de absolute top van het Nederlandse vrouwenvoetbal te behoren; in het seizoen 2011/2012 behaalden zij ‘de dubbel’ door landskampioen te worden en de KNVB Beker te winnen en een jaar later werd de KNVB Beker geprolongeerd.

Kees Punt, voorzitter van de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal, is heel tevreden dat de Rabobank zich committeert aan het vrouwenvoetbal in Den Haag: “Als partner van Stichting Den Haag Vrouwenvoetbal steunt de Rabobank op deze wijze ons streven om professioneel vrouwenvoetbal in de regio Haaglanden verder vorm te geven en uit te bouwen.”

2015-09-28-at-14-35-14LRbew

Verbindende rol vrouwenvoetbal
Dennis Werkman, directeur Groot Zakelijk van Rabobank Regio Den Haag: “Vrouwenvoetbal staat volgens de KNVB voor de positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst, kortom “Voetbal om van te houden”. Het biedt daarmee voor de maatschappij een verbindende factor en het heeft een voorbeeldfunctie. Ook de Haagse voetbalclub speelt met haar succesvolle vrouwenteam en de eigen Maatschappelijke Stichting een belangrijke rol in de regio Den Haag. Dit spreekt ons als coöperatieve bank erg aan, en we zijn er dan ook trots op dat we dit kunnen sponsoren.”

Over Rabobank Regio Den Haag
Meer informatie over Rabobank Regio Den Haag kunt u vinden op www.rabobank.nl/regiodenhaag

Fotografie: Peter Looijen