ADO Vrouwen herfstclinic groot succes
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

ADO Vrouwen herfstclinic groot succes

Op woensdag 21 oktober 2015 stond de eerste ADO Vrouwen clinic van het seizoen op het programma. Net als voorafgaande jaren, was het ook dit keer weer een succes !Ondanks dat het weer tijdens de clinic niet mee zat. Kinderen van 8 tot en met 14 jaar kwamen met zijn allen bijeen om er een gezellige en sportieve dag van te maken.

12108207_700337703399719_8749422274670183433_n

Rond de klok van kwart over één vertrokken de deelnemers naar het kunstgrasveld van sportcomplex Graaf Willem II-VAC. De meisjes en jongens hadden er allemaal erg veel zin in en waren natuurlijk benieuwd naar welke speelsters er dit keer zouden komen. Niet veel later zagen de deelnemers de speelsters op het veld lopen: Lisanne Grimberg, Pia Rijsdijk, Marthe van Erk, Mijke Roelfsema, Priscilla Mesker, Kirsten Koopmans, Dominique Bruinenberg en Jennifer Vreugdenhil waren allemaal naar Wassenaar gekomen om de deelnemers op voetbalgebied wat bij te leren. Ook ontbraken Hoofdtrainer/coach Marcel Valk en Technisch Manager Alex Scholte niet.

12140704_700337296733093_3738019161187305077_n

Om 13.30 uur gingen de 6 spelvormen van start. Na anderhalf uur gevoetbald te hebben, hadden de deelnemers een pauze om even op te warmen en wat te eten en te drinken. De clinic werd hervat met partijvormen waarbij de teams het tegen elkaar opnamen. Uiteraard kreeg elk team de kans om een partijvorm met de ADO Den Haag speelsters te spelen, hier werd dan ook volop van genoten.

Na bijna drie uur gevoetbald te hebben werd de clinic afgesloten met een quiz en een daarbijhorende prijsuitreiking. Daarnaast werden in de kantine van Graaf Willem II-VAC de winnende teams bekend gemaakt en ook dit keer waren de teams weer aan elkaar gewaagd. De deelnemers van de ADO Den Haag Vrouwen clinic kregen na afloop allemaal een goodiebag mee, waarin onder andere handtekeningenkaarten zaten. Nadat ieder kind was voorzien van handtekeningen en foto’s was de clinic officieel ten einde. Het belangrijkste doel van de clinic was dat de deelnemers van de ADO Vrouwen clinic een leuke middag hadden vol plezier en sportiviteit, dit is dan ook zeker gelukt!

De foto’s van de herfstclinic zijn terug te vinden op onze Facebookpagina.