Teamspirit, hard werken en voetbal
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Teamspirit, hard werken en voetbal

Na vier dagen rust te hebben gehad in de herfstvakantie heeft Jong ADO Den Haag Vrouwen op donderdag 22 oktober de training weer hervat. Ditmaal was het alleen niet op het veld, maar in de zaal op het Wellantcollege Westvlied. De staf van Jong ADO Den Haag Vrouwen had alles uit de kast getrokken om er een unieke trainingsdag van te maken.

In de ochtend begonnen de speelsters van Jong ADO Den Haag Vrouwen met diverse spelletjes om warm te worden. De ochtend werd vervolgd met een voetbaltoernooi, waarbij de speelsters het tegen elkaar opnamen in de zaal. Na het relaxte ochtendprogramma stond een heerlijke lunch klaar voor de speelsters en staf.

Na de lunch konden de meiden rustig aan doen en hun lunch laten zakken, ondertussen werden de speelsters één voor één geroepen voor een POP-gesprek (Persoonlijk Ontwikkelingsplan). Nadat de dag relatief rustig van start was gegaan, begon om 15.15 uur het middagprogramma en daarmee het zwaarste gedeelte van de dag: een krachtvaardigheidscircuit. De meiden werden op verschillende onderdelen getest om het uiterste uit zichzelf te halen en dat is zeker gelukt.

image2 (2)

Als afsluiting van de dag werden wederom diverse spelletjes gespeeld, maar dit keer moesten de meiden met huis-tuin en keukenspullen spellen spelen die bekend zijn van het TV-programma ‘Minute to Win It’. De speelsters kregen 60 seconden de tijd om de opdrachten te volbrengen. Dit zorgde voor erg veel plezier bij de speelsters onderling. Kortom, een zeer sportieve, intensieve en geslaagde dag!

image1 (2)

Vandaag hervat de formatie van Arend Regeer de training weer op het veld. Aanstaande zaterdag staat namelijk het bekerduel tegen Wartburgia VR1 op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld bij Amsterdamse Sportvereniging Wartburgia en vangt aan om 14.00 uur. Come On The Hague!