Mr.Lacy-veters voor de vrouwen van ADO Den Haag
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Mr.Lacy-veters voor de vrouwen van ADO Den Haag

Zowel het eerste elftal als Jong ADO Den Haag Vrouwen heeft afgelopen week veters van Mr.Lacy mogen ontvangen. Van te voren konden de vrouwen van ADO Den Haag kiezen naar welke kleur veters hun voorkeur uitging. Op de trainingen deze week waren de felgekleurde veters: roze, geel, oranje, groen en blauw al te bewonderen, maar ook liepen een aantal speelsters met neutraal witte en zwarte veters op het veld rond.

Mr.Lacy  domineert sinds 2000 de internationale markt als het om veters gaat. Mr.Lacy is altijd opzoek naar de gelegenheid om hun nieuwe ideeën te ontwikkelen met de beste producten. In oktober ontvingen de mannen van ADO Den Haag ook al allemaal een paar veters van Mr.Lacy. ‘Voor ons is het vanzelfsprekend dat als we de hele jeugd en het eerste elftal van ADO Den Haag sponsoren, dat we de vrouwen uiteraard niet overslaan.’ De ontwikkeling van voetbalschoenen gaat enorm snel. Alles wordt uit de kast gehaald om je grip op de bal te optimaliseren. De veters zijn echter niet mee-ontwikkeld. Dit is vreemd, want veters zitten normaliter op de wreef en met dit deel van de voet maak je erg veel contact met de bal. Vandaar dat wij de Goalies hebben ontwikkeld. Dankzij de gepatenteerde Hexagrip coating heb je met de Goalies nu ook op de wreef een optimaal balgevoel. Bovendien gaan de veters niet los tijdens wedstrijden of trainingen.’, aldus Fred Dortland van Mr.Lacy.

De speelsters van ADO Den Haag Vrouwen zijn blij met hun nieuwe veters en kunnen zich vinden in het verhaal van Fred Dortland. Mijke Roelfsema: ‘De veters van Mr.Lacy passen goed bij mijn voetbalschoenen, ik heb voor een neutrale kleur gekozen (zwart-wit), daarnaast heb je met de veters meer grip op de bal door de structuur van de veters en natuurlijk omdat ze van speciaal materiaal gemaakt zijn’.