ADO Den Haag Vrouwen en Fight cancer slaan handen ineen
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

ADO Den Haag Vrouwen en Fight cancer slaan handen ineen

logo_fightcancerStichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal en Fight cancer slaan de handen ineen om samen een vuist te maken tegen kanker. De samenwerking moet aanzetten tot beweging en geeft een invulling aan de maatschappelijke betrokkenheid van ADO Den Haag Vrouwen.

Door samenwerkingen met sportverenigingen aan te gaan promoot Fight cancer een gezonde leefstijl en kunnen mensen in Nederland bewust gemaakt worden van de strijd tegen kanker. Limore Noach, directeur Fight cancer: “Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. De cijfers geven aan dat kanker geen ver van je bed show is. Kanker raakt iedereen. Op dit moment is gemiddeld 62% van alle patiënten na vijf jaar kankervrij. In 1945 was dit slechts 25%. We maken dus progressie, maar zijn er nog niet. Alleen via onderzoek en preventie kunnen we kanker verder terugdringen en onder controle brengen. Wij zijn dan ook heel blij met de geweldige samenwerking met ADO Den Haag Vrouwen. Zij stralen net zoals wij kracht en positiviteit uit. Wij willen samen nog meer jonge mensen inspireren, betrekken en bewustmaken van de strijd tegen kanker. Onze droom is dat kanker op een dag niet meer dodelijk is. Zodat iedereen van het leven kan genieten.”

Fight Cancer-15-01-01

V.l.n.r.: Fréderiqe Nieuwland (speelster), Rob Reijenga (secretaris ADO Den Haag Vrouwen), Saskia Bodde (Fight cancer), Kees Punt, (voorzitter ADO Den Haag Vrouwen), Bart Caminada (bestuurslid MVO ADO Den Haag Vrouwen), Marthe van Erk (speelster).

De Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal wil het vrouwenvoetbal in de regio Haaglanden promoten door onder andere talentvolle speelsters de kans te geven op een topsportopleiding. De speelsters treden op als echte Haagse Powervouwen en zijn daarbij een inspiratiebron voor vrouwen en meisjes in de regio. De verbinding met die specifieke doelgroep benut ADO Den Haag Vrouwen om aandacht te vragen voor doodsoorzaak nummer 1 in Nederland: kanker

Ryan Spencer, bestuurslid MVO Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal:

“Het is voor ons volstrekt logisch om de verbintenis met Fight cancer aan te gaan omdat deze organisatie de samenleving bewust maakt van de enorme positieve power van mensen die met deze ziekte te maken hebben of hebben gehad. Wij helpen graag mee om dat bewustzijn te vergroten!”