Succesvol teambuildingsweekend ADO Vrouwen
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Succesvol teambuildingsweekend ADO Vrouwen

Afgelopen weekend was de selectie van ADO Den Haag Vrouwen bij elkaar voor een teambuildingsweekend in eigen stad. Tijdens dit weekend stonden er allerlei sportieve en teambuilding activiteiten op het programma. Het doel van dit weekend was vooral om het ‘saamhorigheidsgevoel’ te versterken. De selectie verbleef van donderdag tot en met zondag in het Ibis hotel in Den Haag. Hieronder een korte samenvatting van het weekend:

Fotografie: Hans Willink

Fotografie: Hans Willink

Terwijl de speelsters in de veronderstelling waren dat zij eerst nog een veldtraining moesten afwerken in het stadion, kwam de blije verassing dat dit niet meer hoefde. In het kader van “leren ingooien”, ging het teambuildingsweekend van start met een darttoernooi waar zowel de speelsters als staf aan deel namen. Aansluitend werd er gezamenlijk gegeten in het hotel en ’s avonds nog een film bezocht. Laat maken konden de speelsters het niet, want de volgende morgen stond er wel een veldtraining op het programma. Al vroeg in de ochtend werd de training afgewerkt, waarna de speelsters direct aan konden schuiven voor de lunch. Na de lunch was er was tijd vrijgemaakt om uit te rusten.

Later in de middag ging de strakke planning van start, te beginnen met een Djembé workshop. Een uur lang werd er muziek gemaakt, gezongen en vooral veel gelachen! Vervolgens werd de selectie om 18.45 uur in de Uithof verwacht voor een IJshockey door HIJS Hokij. Al hoewel de meeste speelsters zich niet heel vaak op glad ijs begeven hadden, waren er ook een paar uitblinkers die zorgden voor veel vermaak bij de toeschouwers. Na afloop van de ijshockey clinic werd er vanuit de business box gegeten en gekeken naar de wedstrijd van HIJS Hokij tegen de Amstel Tijgers. De collega’s uit Den Haag verloren nipt in de verlening.

Zaterdag begon met een bezoek aan Amaze Escape. Er werden vijf groepen gemaakt die allen in een “escape room” gezet werden met als doel om binnen 60 minuten te ontsnappen uit de mysterieuze kamers door middel van raadsels op te lossen en in/out of the box te denken, dit vergde veel samenwerkingsvermogen. Het lukte bijna alle groepen om binnen de gestelde tijd te ontsnappen. Hierna stond weer een gezamenlijke lunch op het programma, ditmaal bij La Playa Indoor Beach Center. In de middag werd daar, na een professionele warming-up, speedsoccer gespeeld op de boardingveldjes. De dag werd afgesloten met een etentje bij restaurant Sumo en een vrije avond voor de speelsters.

Escaperoom

Op zondagmorgen werden de speelsters bij Caesar Fitness & Spa resort verwacht, waar zij een krachtraining hebben afgewerkt. Als afsluiting van het teambuildingsweekend bezocht de selectie de wedstrijd ADO Den Haag – Ajax.

Een zeer succesvol teambuildingsweekend! Dit moet het recept zijn voor een sterke tweede seizoenshelft voor de groengelen!