Voorjaarsclinic ADO Vrouwen groot succes!
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Voorjaarsclinic ADO Vrouwen groot succes!

Op woensdag 24 februari stond de ADO Den Haag Vrouwen voorjaarsclinic op het programma. Het is niet de eerste keer dat deze clinic plaats vindt, de populariteit was dan ook wel te zien aan de grote opkomst. Ook deze keer was het weer een succes, kinderen van verschillende leeftijden kwamen allen bij één om er een gezellige en vooral sportieve dag van te maken.

Rond 10.00 uur kwamen de eerste kinderen aan bij het Kyocera Stadion. De kinderen hadden er erg veel zin in en waren vooral benieuwd naar hoe hun voetbaldag eruit ging zien. In de Ooievaar werd de grote groep door hoofdtrainer Alex Scholte toegesproken. Niet veel later mocht iedereen mee het veld op om kennis te maken met de aanwezige speelsters en stafleden. Vanuit (Jong) ADO Den Haag Vrouwen waren de volgende speelsters en trainers aanwezig: Priscilla Mesker, Yvette van der Veen, Vesna Veltrop, Sharona Tieleman, Maartje Looijen, Lisa Franken, Isa Pothof, Alex Scholte, Marcel Valk, Lydia de Vos, Arend Regeer en Monique Rikaart.

Clinic 16-01-04

De dag startte met een groepsfoto, maar al snel daarna gingen de oefeningen van start, want niemand wilde langer meer wachten. Na ruim een uur te hebben getraind, was het tijd voor de lunch. Gezamenlijk met de speelsters en stafleden werd er in business box En Un Momento d’ADO gegeten en gedronken. Even bijkomen en op naar het tweede dagdeel!

Clinic 16-01-23

Clinic 16-01-20

Na afloop van de clinic vond er nog een prijsuitreiking plaats, waarbij de tien winnaars gratis kaarten voor Zwitserland – Nederland (woensdag 2 maart, Kyocera Stadion) in ontvangst mochten nemen. Niemand ging met lege handen naar huis, want elke deelnemer kreeg aan het eind een oorkonde en goodiebag mee. Het belangrijkste doel van deze dag was, dat de deelnemers een leuke dag hadden vol plezier en sportiviteit en dit gebeurde dan ook.

Wij willen alle deelnemers, papa’s, mama’s en alle andere aanwezigen bedanken voor de leuke dag en wij hopen jullie in de toekomst weer te zien!

Clinic 16-01-01

Fotografie: Hans Willink