Update Romy Dalebout in Oranje
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Update Romy Dalebout in Oranje

Jong ADO Den Haag Vrouwen Romy Dalebout21-03-2016
Romy Dalebout heeft zich samen met het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar niet direct geplaatst voor het EK in Belarus. De formatie van Marleen Wissink won de laatste poulewedstrijd tegen Griekenland met 2-0, maar concurrent Italië maakte geen fout tegen Finland en pakte het benodigde punt (2-2). Italië plaatst zich daarmee direct, terwijl Nederland in de wachtkamer moet plaatsnemen en hopen dat het als beste nummer twee alsnog naar het EK mag. Ook deze wedstrijd ging de voorkeur naar keepster Van Domselaar en moest Dalebout genoegen nemen met een plek op de reservebank.

18-03-2016
Het Nederlandselftal voor speelsters onder 17 jaar heeft gisteren met 2-0 verloren van gastland Italië. Hierdoor is de kans dat de selectie van KNVB-coach Marleen Wissink zich plaatst klein geworden. Alleen de zes poulewinnaars en een beste nummer twee plaatsen zich voor het EK dat van 4 tot en met 16 mei in Wit-Rusland wordt gehouden.
Romy Dalebout heeft in het duel tegen Italië geen minuten mogen maken. Zondag neemt Oranje O17 het op tegen Griekenland. Laatstgenoemde verloor met 4-1 van Italië en 1-0 van Finland. De OranjeLeeuwinnen kunnen zich alleen nog direct plaatsen bij een misstap van Italië en door zelf veel te scoren.

15-03-2016
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar is de Eliteronde dinsdag in Italië flitsend gestart. De ploeg van Marleen Wissink scoorde in het openingsduel tegen Finland al na twee minuten en bouwde dat een kwartier later uit tot 2-0. Dit was tevens de eindstand. De keepster van Jong ADO Den Haag Vrouwen, Romy Dalebout, kwam deze wedstrijd helaas niet in actie. Donderdag treft Oranje O17 gastland Italië.

14-03-2016

Romy Dalebout is gisteren, samen met het nationale elftal voor speelsters onder 17 jaar, vertrokken naar Italië voor het Elitetoernooi. De selectie van bondscoach Marleen Wissink opent morgen om 11.00 uur het toernooi tegen Finland.

Op donderdag 17 maart is het om 15.00 uur treffen met gastland Italië en het Elitetoernooi wordt afgesloten met een ontmoeting tegen Griekenland op zondag 20 maart om 11.00 uur. De winnaar van de poule plaatst zich voor het Europees kampioenschap dat in mei 2016 in Wit-Rusland wordt gehouden.

Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal wenst Romy Dalebout heel veel succes in Italië!