Keizerweerd, Koster en Pelova sluiten aan bij hoofdmacht
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Keizerweerd, Koster en Pelova sluiten aan bij hoofdmacht

Lindsey Keizerweerd, Eline Koster en Victoria Pelova spelen met ingang van het seizoen 2016-2017 hun thuiswedstrijden in het groengele shirt. Dit zijn de enige drie versterkingen die van buitenaf aan de selectie worden toegevoegd.

ADO_3NIEUWESPEELSTERS_FB

Zowel Lindsey Keizerweerd als Eline Koster zijn afkomstig van CTO Amsterdam. Assistent-trainer Alex Scholte over de nieuwe aanwinsten: ”Wij zijn blij dat we deze twee toptalenten aan de club kunnen binden. Lindsey is net het jongere zusje van Lineth Beerensteyn. Met haar snelheid en doelgerichtheid is zij absoluut van toegevoegde waarde. Lindsey is benieuwd naar het aankomende seizoen: ”Het is een nieuwe uitdaging voor mij, met een leuk team. Ik hoop dat ik mijzelf verder kan blijven ontwikkelen op het hoogste niveau.” De 19-jarige aanvalster heeft voor haar overstap naar de residentieclub drie jaar bij CTO Amsterdam gevoetbald en is onlangs opgeroepen om met Oranje Onder 19 de voorbereidingsstage op het EK af te werken.

Eline haar specialiteit is dat ze tweebenig is. Zij is in staat om zowel met links als met rechts een lange pass door de lucht te geven. Dat is zeldzaam. Daarnaast speelt zij altijd met de drang naar voren.”, aldus de assistent-trainer. Eline wil zich laten gelden: ”Mijn doel is om op wat voor manier dan ook, belangrijk te zijn voor ADO Den Haag Vrouwen. Afgelopen seizoen heb ik best wat tegenslagen gehad qua blessures, daarom ben ik er nu extra op gebrand om fit te blijven en lekker te voetballen.”

Victoria Pelova komt over van Concordia Delft, waar zij in de B1 speelde. Ze trainde al een jaargang mee met het tweede elftal van de club uit de Hofstad. Pelova is 17 jaar oud en wordt gezien als één van de grootste talenten van Nederland. De aanvallende middenveldster heeft veel zin in het nieuwe seizoen: ”Ik vind het super dat ik de kans krijg om mijzelf te laten zien. Ik zie ernaar uit om mijn eerste wedstrijd bij ADO Den Haag Vrouwen te spelen.”

”Met de komst van deze drie speelsters gaat de gemiddelde leeftijd omlaag, maar verliezen we zeker geen talent”, sluit Alex Scholte af.

De Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal hoopt Lindsey, Eline en Victoria vaak te mogen zien schitteren in het groengeel! Succes meiden!