Rabobank Regio Den Haag en ADO Den Haag Vrouwen verlengen samenwerking
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Rabobank Regio Den Haag en ADO Den Haag Vrouwen verlengen samenwerking

Omdat de samenwerking in het afgelopen seizoen beide partijen heel goed is bevallen, zijn Rabobank Regio Den Haag en ADO Den Haag Vrouwen op dinsdag 27 september overeengekomen om de samenwerking nog minimaal een seizoen voort te zetten. Met het verlengen van de overeenkomst benadrukt Rabobank Regio Den Haag het belang van voetbal als verbindende factor in de Haagse maatschappij.

img_5537psd1

Sinds de oprichting van de Eredivisie Vrouwen in 2007 speelt ADO Den Haag Vrouwen op het hoogste vrouwenvoetbal niveau van Nederland en daarmee zijn zij één van de vier Eredivisieclubs van het allereerste uur. In de relatief korte historie hebben zij bewezen tot de absolute top van het Nederlandse vrouwenvoetbal te behoren. Afgelopen seizoen wist ADO Den Haag Vrouwen voor de derde maal beslag te leggen op de KNVB beker, terwijl Jong ADO Den Haag Vrouwen promoveerde naar het hoogste amateurniveau.

Maatschappelijke rol
Rabobank ondersteunt in Nederland sport in de breedste zin van het woord. Daarbij doen zij er alles aan om sporttalent te ontwikkelen. Tevens wil Rabobank in haar sponsorbeleid de maatschappelijke rol die het heeft benadrukken, door bij te dragen aan initiatieven die het maatschappelijk gezien waard zijn. De verbinding met ADO Den Haag Vrouwen is dan ook een logische aldus Marie-Leontine de Graaf, Rayondirecteur Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen van Rabobank Regio Den Haag: “Enerzijds stellen wij de moeite die ADO Den Haag Vrouwen stopt in het ontwikkelen van talent, en de daarmee behaalde successen, erg op prijs. Anderzijds verbinden wij ons ook graag aan hun maatschappelijke stichting die letterlijk en figuurlijk meiden en vrouwen stimuleert om in beweging te komen.”

Clinics in de regio
De Haagse club is bijzonder verheugd met de nieuwe overeenkomst. Kees Punt, voorzitter van de Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal: “We waarderen de steun die de Rabobank geeft enorm en hopen met de samenwerking nog meer meiden en vrouwen enthousiast te krijgen voor het vrouwenvoetbal in de regio. Als onderdeel van de overeenkomst gaat ADO Den Haag Vrouwen op aanwijzing van de Rabobank, een aantal clinics in de regio verzorgen.”

Over Rabobank Regio Den Haag
Rabobank Regio Den Haag is een grote stadsbank binnen de Rabobank groep en is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. Het werkgebied omvat Benthuizen, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer, een grote gevarieerde regio met circa 650.000 inwoners. Rabobank Regio Den Haag wil samen met haar klanten hun leef- en werkomgeving sterker maken en ondersteunt daarom in de regio op het gebied van leefbaarheid in zorg en wonen, economische vitaliteit, duurzaamheid en het voedselvraagstuk. Door als coöperatieve bank kennis te delen en actief deel te nemen in de maatschappij, verbindt Rabobank Regio Den Haag de Haagse regio. Een aandeel in elkaar.

Meer informatie over Rabobank Regio Den Haag kunt u vinden op www.rabobank.nl/regiodenhaag