Bewoners ‘De Mantel’ naar Blijdorp met ADO Vrouwen
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Bewoners ‘De Mantel’ naar Blijdorp met ADO Vrouwen

29110273400_28074c24d8_oOp maandag 24 oktober worden 12 bewoners van Woonzorgcentrum De Mantel in het zonnetje gezet en meegenomen naar Diergaarde Blijdorp. Dit is een initiatief van ADO Den Haag Vrouwen speelster Yvette van der Veen, die sinds een maand stage loopt bij de organisatie van Florence. Zij heeft nog drie speelsters uit haar team opgetrommeld als begeleiders en wil de ouderen op deze manier een leuke dag bezorgen.

De Leidschendamse Yvette van der Veen loopt pas een maand stage bij Woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg en kon het niet aanzien dat er maar vijf bewoners mee mochten met een uitje. “Er worden wel uitjes georganiseerd, maar er is géén budget voor en een tekort aan begeleiding, daardoor zijn het vaak niet echt spectaculaire dagjes weg én met maar heel weinig bewoners. Dat triggerde mij om daar verandering in te brengen. Toen ik ’s avonds thuis kwam sprak ik mijn verbaasdheid hierover uit aan mijn ouders en die zeiden direct: “regel wat leuks en wij zorgen voor een financiële bijdrage”, dat liet ik me geen twee keer zeggen, aldus de rechtsback van ADO Den Haag Vrouwen.”

Ze had al een idee in haar hoofd, maar na wat belletjes, mailtjes en overleg met haar stagebegeleidster wist ze het zeker, het volgende uitje ging naar Diergaarde Blijdorp! Loodgietersbedrijf A. Van der Veen en Van der Veen Tuin en Landschap verzorgen de entreebewijzen, ADO Den Haag Vrouwenvoetbal en stichting Powervrouwen.nl financieren gezamenlijk de rolstoelbus en stellen begeleiders beschikbaar en Florence zet verpleegkundigen in. Het Horecabureau verzorgt de lunchpakketten, Banketbakkerij Wesseling maakt iets lekkers voor bij de koffie en fotograaf Hans Willink legt de dag vast op beeld. Als het aan Yvette ligt dan zal het de bewoners aan niets ontbreken!