SportDoc en ADO Den Haag Vrouwen gaan samenwerking aan
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

SportDoc en ADO Den Haag Vrouwen gaan samenwerking aan

Iedereen die wel eens in een voetbalkleedkamer is geweest, zal beamen dat de hoeveelheid tape die daar gebruikt wordt, enorm is. Fysiotherapeuten tapen enkels, knieën, vingers en ga zo maar door. Die tape is voor clubs een forse kostenpost en dat is bij de vrouwen van ADO niet anders. Daarom is de organisatie ook heel tevreden met de overeenkomst met SportDoc, leverancier van sportmedische hulpmiddelen.

sportdoc-16-01-02

SportDoc’s visie is dat alle sporters ten alle tijde hun maximale potentieel moeten kunnen benutten. Daarvoor leveren ze dus onder andere tape, zowel preventief als herstellend, om sporters zo snel mogelijk weer in staat te stellen hun prestaties te leveren, maar ook bijvoorbeeld icepacks en massageolie. Jordy Helemigh, Sales Director van ISBC Sport, de distributeur van SportDoc over de samenwerking met ADO Den Haag Vrouwen: “ISBC Sport is bijzonder trots om de blessurebehandeling én preventie van ADO Den Haag te optimaliseren met ons Sportdoc assortiment. Wij verheugen ons op een constructieve samenwerking.”

Kees Punt, voorzitter van ADO Den Haag Vrouwenvoetbal: “Bij het zoeken naar een partner voor sportmedische hulpmiddelen is prijs vanzelfsprekend een belangrijk criterium, maar minstens zo belangrijk is het gebruiksgemak voor onze fysiotherapeuten, anders leidt het alleen maar tot ergernissen en zijn we per saldo als nog duurder uit. In SportDoc hebben we een partner gevonden die zowel prijstechnisch als kwalitatief heel goed scoort. Overigens hopen we natuurlijk dat we zo min mogelijk van hun producten gebruik hoeven te maken, dat betekent namelijk dat de selectie voornamelijk fit en gezond is.”

In de overeenkomst is opgenomen dat SportDoc op zal treden als wedstrijdsponsor bij ADO Den Haag Vrouwen – PSV op vrijdag 10 februari 2017.