Sportief trainingsweekend ADO Den Haag Vrouwen
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Sportief trainingsweekend ADO Den Haag Vrouwen

Afgelopen weekend was de selectie van ADO Den Haag Vrouwen bij elkaar voor een trainingsweekend in eigen stad. Tijdens dit weekend stonden er allerlei sportieve en teambuildingsactiviteiten op het programma. Het doel van dit weekend was om de selectie voor te bereiden op de tweede seizoenshelft en om het ‘saamhorigheidsgevoel’ te versterken. De selectie verbleef van vrijdag tot en met zondag in het Hotel ibis Den Haag City Centre. Hieronder een korte verslag van het weekend:

TEAMBUILDINGSWEEKEND2017

Het trainingsweekend ging van start met een pittige training in het Kyocera Stadion waarna er gezamenlijk gegeten werd in het hotel. De dag werd afgesloten met een bezoek aan Real-Life Xcape in Den Haag. Waarbij verschillende teams uit mysterieuze kamers moesten ontsnappen door middel van raadsels op te lossen en in/out of the box te denken, dit vergde veel samenwerkingsvermogen. Na afloop werd er nog een drankje gedronken en bijgekletst. Laat maken konden de speelsters het niet, want de volgende morgen stond er wederom een veldtraining op het programma.

Al vroeg in de ochtend stond de ploeg van Arend Regeer klaar op het veld van het Kyocera Stadion voor de tweede veldtraining van het trainingsweekend. De speelsters konden na de training direct aanschuiven voor de lunch in de Sky Lounge En Un Momento d’ADO. In de middag vervolgde de selectie het programma bij TRIXS Indoor Trampoline & Beach Sports Park, waar verschillende sporten als bossaball, beachvolleyball en dodgeball op de trampolines werden afgewerkt. De tweede intensieve dag vol sport werd afgesloten met een etentje bij restaurant Sumo en een vrije avond voor de speelsters.

BEACHVOLLEYBAL

Op zondagochtend brak de derde en laatste dag van het trainingsweekend aan. Na het gezamenlijke ontbijt in het hotel vertrokken de speelsters richting Zandvoort, daar stond een mountainbikeclinic op het programma. Na het uitdelen van de fietsen en een korte instructie van fietsenmaker Versteege vertrokken de speelsters richting het mountainbikeparcours in de Zandvoortse duinen. Na een intensieve tocht van twee uur werd het trainingsweekend afgesloten met een lunch bij Rabbel. Moe en voldaan van het geslaagde trainingsweekend keerden de speelsters huiswaarts.

IMG_1053