Stichting Powervrouwen.nl ondersteunt Wouter Duinisveld Award 2016
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Stichting Powervrouwen.nl ondersteunt Wouter Duinisveld Award 2016

Tot dinsdag 31 januari kunnen Haagse gehandicapte sporters worden genomineerd voor de Wouter Duinisveld Award 2016, de Haagse Sportprijs voor Gehandicapten. Iedereen die een opvallende prestatie heeft geleverd in de Haagse gehandicaptensport kan worden aangemeld. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Wouter Duinisveld, de triatleet met een donorhart. Bij die gelegenheid werd de prijs meteen naar hem vernoemd. Op woensdag 22 februari wordt deze prijs uitgereikt. Het initiatief komt van de bekende Haagse fotograaf en journalist en tevens sponsor van ADO Den Haag Vrouwen Hans Willink, die in 2015 de Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten in het leven heeft geroepen. De prijs gaat naar een gehandicapte sporter die in 2016 een opvallende sportprestatie heeft geleverd. De winnaar vertegenwoordigt alle Haagse sporters met een handicap. Voor meer informatie: http://www.stichtinghsg.nl/

Stichting Powervrouwen.nl ondersteunt dit mooie initiatief van Hans Willink door middel van een donatie!

hanswillink

Uitreiking Haagse Sportprijs voor Gehandicapten aan Wouter Duinisveld 2016. Foto: Richard Mulder

‘Nominatieronde gestart’
Hans Willink, bestuursvoorzitter van de Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten is trots op deze tweede editie: “Dat we ook dit jaar de Haagse Sportprijs voor gehandicapten kunnen uitreiken wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van diverse partners. Ik ben hier erg blij mee. Wij hopen dat Haagse gehandicapte sporters met een opvallende prestatie zich bij ons melden, zodat wij ook dit jaar iemand in het zonnetje kunnen zetten!

Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten
De Stichting Haagse Sportprijs voor Gehandicapten heeft als oogmerk om jaarlijks een prijs uit te reiken aan iemand die een opvallende prestatie heeft geleverd in de Haagse gehandicaptensport. Dat kan een sporter zijn, maar ook een vrijwilliger die zich op buitengewone wijze heeft ingezet voor de gehandicaptensport. De Stichting HSG gaat er overigens van uit, dat iedere gehandicapte die aan sport doet, een geweldige prestatie levert.

Aanmelden
“Ben jij of ken jij iemand die in 2016 een opvallende prestatie heeft geleverd in de Haagse gehandicaptensport, stuur dan een mailtje met de contactgegevens en de geleverde prestatie (hoeft niet altijd winnen te zijn) naar bestuur@stichtinghsg.nl. De sporter(s) moet(en) of in Den Haag geboren zijn, of in Den Haag wonen, of sporten bij een Haagse vereniging of instelling.

Locatie en tijd
De uitreiking van de eerste Wouter Duinisveld Award zal van 16.00 tot 18.00 uur plaatsvinden op woensdag 22 februari 2017 in Caesar Sport, Mauritskade 10 te Den Haag.

Bron: Haagse Topsport