Victoria Pelova tot en met juni 2019 bij ADO Den Haag Vrouwen
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Victoria Pelova tot en met juni 2019 bij ADO Den Haag Vrouwen

Victoria Pelova heeft op woensdagmiddag 15 februari een contract getekend dat haar voor tweeënhalf jaar verbindt aan ADO Den Haag Vrouwenvoetbal. De middenveldster zal zodoende tot en met juni 2019 uitkomen voor de residentieclub.

Nadat ze al een seizoen lang één keer per week had meegetraind met het beloftenteam van de groengelen maakte Victoria Pelova in de zomer van 2016 de overstap van Concordia Delft jongens B1 naar ADO Den Haag Vrouwen. In de korte periode waarin Pelova actief is voor ADO Den Haag Vrouwen, heeft zij zich zeer goed ontwikkeld. Vanaf het begin van het seizoen startte ze elke competitiewedstrijd in de basis, scoorde ze vijf doelpunten en mag ze tien assists achter haar naam schrijven.

Arend Regeer, hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen: “Victoria Pelova is een groot talent en we zijn zeer blij dat één van de beste speelsters van de Nederlandse velden een contract voor langere tijd bij ons heeft ondertekend. Met het vastleggen van deze balvaste en behendige middenveldster zet ADO Den Haag Vrouwen stappen in de verdere ontwikkeling van een sterke A-selectie die elk seizoen probeert mee te strijden om het landskampioenschap”.

Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwenvoetbal: “We zijn erg blij dat Victoria voor zo’n lange periode heeft bijgetekend, ze is een absoluut toptalent en past goed in het beleid dat we voor ogen hebben. Talentvolle jonge speelsters uit de eigen regio klaarstomen voor de top. Zo zijn er ook al acht speelsters vanuit Jong ADO Den Haag Vrouwen doorgestroomd naar de eerste selectie en het ziet er naar uit dat ook volgend seizoen weer een paar beloften-meiden gaan aansluiten”.