Succesvolle ADO Vrouwen voorjaarsclinic in Kyocera Stadion
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Succesvolle ADO Vrouwen voorjaarsclinic in Kyocera Stadion

Op woensdag 1 maart stond de voorjaarsclinic van ADO Den Haag Vrouwen clinic op het programma. Kinderen van verschillende leeftijden kwamen in het Kyocera Stadion bijeen om er een gezellige en vooral sportieve dag van te maken. De clinic stond onder leiding van hoofdtrainer Arend Regeer. Hij werd ondersteund door speelsters van (Jong) ADO Den Haag Vrouwen. De keepsters werden door, oud-prof en tevens keeperstrainer van ADO Den Haag Vrouwen, Gert-Jan Dupon onder handen genomen. Met hulp van de hoofdtrainer van Jong ADO Den Haag Vrouwen, Hans van Heteren, was het een pittige, maar ook zeer leerzame middag voor de goallies.

In een droog Kyocera Stadion, waar zelfs af en toe de zon een beetje doorkwam, zetten alle deelnemertjes hun beste beentje voor. Onder toeziend oog van speelsters van (Jong) ADO Den Haag Vrouwen, hun grote voorbeelden, trainden zij vol overgave. Aanwezige speelsters waren: Priscilla Mesker, Sabine Kuilenburg, Lindsey Keizerweerd, Vesna Veltrop, Marthe van Erk, Nikki Ridder en Rosalyn van der Dussen

Na ruim 75 minuten te hebben getraind was het tijd voor een korte pauze. Gezamenlijk met de speelsters en stafleden werd er op het veld wat gedronken. Even bijkomen en op naar de tweede sessie. In het tweede gedeelte werden er verschillende partijvormen afgewerkt.

Na afloop van de clinic was het tijd voor handtekeningen en foto’s! Ook Storky kwam nog even langs. Natuurlijk ging er niemand met lege handen naar huis, want elke deelnemer kreeg een mooie oorkonde en een ADO Vrouwen goodiebag mee. Hiermee was de voorjaarsclinic ten einde. Wij willen alle deelnemers, papa’s, mama’s en andere aanwezigen bedanken voor de leuke middag en wij hopen iedereen volgend seizoen weer te zien!