Drie nieuwe aanwinsten voor ADO Vrouwen
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Drie nieuwe aanwinsten voor ADO Vrouwen

Sharon Kok, Suzanne Admiraal en Lauren Delleman maken met ingang van het seizoen 2017-2018 deel uit van de selectie van ADO Den Haag Vrouwen. Sharon Kok en Suzanne Admiraal maken de overstap van Telstar. Lauren Delleman komt over van Ajax.
 
De 30-jarige Sharon Kok komt als centrale verdedigster de achterhoede van de residentieclub versterken. “Ik zie mijn tijd bij ADO Den Haag Vrouwen positief tegemoet. Het is een compleet nieuwe uitdaging.” aldus Sharon Kok.
Sharon Kok komt na vijf seizoenen over van Telstar, daarvoor won ze drie keer de landstitel met AZ Alkmaar. Na acht seizoenen op het hoogste niveau kiest ze ervoor om haar voetbalcarrière voort te zetten in Den Haag: ”Ik heb mijn gesprek met Arend Regeer en Alex Scholte als zeer positief bevonden. Ik heb een duidelijk beeld van de club en ben erg enthousiast om hier aan de slag te gaan”.

Suzanne Admiraal is een behendige buitenspeelster en komt na drie seizoenen over van Telstar: ”Ik heb heel veel zin om komend seizoen voor ADO Den Haag Vrouwen te spelen. De manier van spelen, de sfeer in het stadion, de supporters en de positiviteit van de club spreken mij erg aan. Ik wil graag een volgende stap zetten en er met het team een mooi seizoen van maken.”

Lauren Delleman heeft vier seizoen geleden de overstap van CTO Amsterdam naar Ajax gemaakt. De van oorsprong centrale verdedigster is op meerdere plekken inzetbaar. Ook als vleugelverdedigster of verdedigende middenveldster kan zij uit de voeten. De 22-jarige Amstelveense heeft zin in het nieuwe seizoen: ”Ik ben erg blij met deze overstap! ADO Den Haag Vrouwen speelt altijd in de top van de Eredivisie en is een club met een visie op het gebied van vrouwenvoetbal. Daarbij is het een warme club met goede faciliteiten. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen te beginnen!’

Hoofdtrainer Arend Regeer is zeer verheugd met de komst van deze aanwinsten: ”Alle drie de meiden beschikken over kwaliteiten. Suzanne is snel, doelgericht en heeft scorend vermogen. Met Sharon halen we veel ervaring in huis, opgeven is bij haar geen optie. Lauren is een echte topsportster, naast dat ze goed kan voetballen is ze ook nog eens cum laude afgestudeerd (Bachelor Rechten).

ADO Den Haag Vrouwenvoetbal hoopt Sharon, Suzanne en Lauren vaak te mogen zien schitteren in het groengeel! Succes meiden!