Inschrijving open talentenactiviteit schaduwteam
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Inschrijving open talentenactiviteit schaduwteam

In het seizoen 2014-2015 is ADO Den Haag Vrouwenvoetbal gestart met een tweede elftal; Jong ADO Den Haag Vrouwen. De gemiddelde leeftijd binnen deze talentvolle ploeg is 16 jaar en komt momenteel uit op het hoogste amateurniveau binnen het vrouwenvoetbal; de Topklasse. Een van de fundamenten van het succesvolle Jong ADO Den Haag Vrouwen is het ‘schaduwteam’. Dit team bestaat uit jonge speelsters uit de regio en geldt als kweekvijver voor Jong ADO Den Haag Vrouwen. Wil jij in aanmerking komen voor het schaduwteam en in de toekomst wellicht doorstromen naar Jong ADO Den Haag Vrouwen? Schrijf je dan snel hier in voor de selectieactiviteit op zondag 10 september aanstaande. 

Vanuit het schaduwteam hebben de afgelopen twee seizoenen meer dan tien speelsters de overstap naar Jong ADO Den Haag Vrouwen gemaakt. In het seizoen 2017/2018 zijn vijf speelsters reeds doorgestroomd naar de eerste selectie van de Haagse topploeg. Daarnaast hebben meerdere speelsters via het schaduwteam hun weg gevonden naar andere Eredivisieclubs of top amateurclubs in de regio. In samenwerking met de KNVB wil de vrouwentak van ADO Den Haag hiermee niet alleen de jongste talenten al vroeg aan zich binden, maar ook de meiden een perspectief bieden en het algemene niveau van het vrouwenvoetbal omhoog brengen.

De speelsters uit het schaduwteam zijn gewoon nog actief bij hun eigen club en nemen tevens deel aan activiteiten georganiseerd door ADO Den Haag Vrouwen. Het schaduwteam is samengesteld met speelsters afkomstig van de KNVB-jeugdselecties, scouting en talentendagen die er door het jaar heen worden georganiseerd. De beste speelsters uit het schaduwteam komen in aanmerking voor een plek in de selectie van Jong ADO Den Haag Vrouwen voor het seizoen 2018-2019.

Wil jij in aanmerking komen voor het schaduwteam en in de toekomst wellicht doorstromen naar Jong ADO Den Haag Vrouwen? Schrijf je dan hier in voor de open talentenactiviteit van ADO Den Haag Vrouwen! 

Voor wie: Meisjes geboren in 2001 en 2002
Wanneer: Zondagmiddag 10 september vanaf 12:00 uur
Waar: Sportclub Monster (Duyvenvoordestraat 56, 2681 HN, Monster)
Kosten: Deelname aan deze open talentenactiviteit is gratis! Echter wordt er wel een borg €10,- gevraagd. Let op: Je staat alleen ingeschreven als de betaling (borg) is voldaan. Voorafgaand aan de activiteit (zondag 10 september) krijg je de borg contant weer terug.  

Inschrijven kan tot en met maandag 4 september 17:00 uur. Na het inschrijven en betalen van de borg, ontvang je in de week van 4 september van ADO Den Haag Vrouwen een bevestigingsmail met verdere informatie.