ADO Den Haag Vrouwen in zee met Zamst braces
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

ADO Den Haag Vrouwen in zee met Zamst braces

Met ingang van seizoen 2017-2018 gebruiken de speelsters van ADO Den Haag Vrouwen Zamst braces ter ondersteuning van enkels, knieën of elleboog. De club is daarvoor een overeenkomst aangegaan met House of Bracing, de distributeur van het merk in Nederland.

Zamst is hèt merk voor de sporter en heeft een absolute focus op het effectief beschermen van de sporter met behoud van maximale bewegingsvrijheid. Als geen andere fabrikant slaagt het merk erin braces te creëren die garant staan voor optimale prestaties. Bij de ontwikkeling van ieder product staan de eisen van de sport en sporter voorop; effectieve bescherming, maximale bewegingsvrijheid en draagcomfort, licht van gewicht en optimale anatomische pasvorm.

Ton ter Borch van House of Bracing: “Wij leveren medische hulpmiddelen zoals braces die ervoor zorgen dat sporters verantwoord en veilig kunnen sporten. We maken daarbij gebruik van de meest innovatieve materialen die optimale bescherming bieden en tegelijkertijd optimaal draagcomfort geven. We ondersteunen ADO Den Haag Vrouwen graag met onze producten.”

Nerissa Franken, fysiotherapeute bij ADO Den Haag Vrouwen onderschrijft de claim van Zamst: “Vanuit ervaring kan ik zeggen dat de speelsters het dragen van Zamst braces nauwelijks merken, terwijl ze toch beschermd worden tegen nare (enkel-)blessures. Het voorkomt het tapen, wat niet alleen duur is, maar ook veel tijd vergt van ons fysiotherapeuten.”

ADO Den Haag Vrouwen en House of Bracing hebben een overeenkomst voor één jaar. Aanstaande vrijdag treedt het bedrijf uit Nuenen op als balsponsor voor de wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – Excelsior Barendrecht.