ADO Girls Academy teams kennen mooie start nieuwe jaar
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

ADO Girls Academy teams kennen mooie start nieuwe jaar

De meiden van de ADO Girls Academy teams zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Op een koud Sportpark Ockenburg genoot het in grote getale opgekomen publiek van leuk voetbal en mooie doelpunten. De groengelen ploegjes presteerden maximaal door alle drie de wedstrijden met winst af te sluiten.

Sinds het begin van dit seizoen heeft ADO Den Haag Vrouwen een samenwerking met Girls Soccer Nederland, een non-profit organisatie welke meisjes voetbalactiviteiten op een hoog niveau aanbiedt. Vanuit deze samenwerking worden er teams samengesteld. Deze teams spelen in de regio onder de naam ADO Girls Acadamy hun wedstrijden. De speelsters worden geselecteerd vanuit de activiteiten van de ADO Den Haag Vrouwenvoetbal Academie en de activiteiten van Girls Soccer Nederland. Tevens komen zij allemaal nog bij uit hun eigen amateurclubs.


Die Haghe is al jaren zeer serieus met het vrouwenvoetbal bezig. De club uit Den Haag wilde zich graag meten en zorgde voor een prima organisatie afgelopen zondag. Er werden drie wedstrijden gespeeld met de Onder 11, de Onder 12 en de Onder 14. De twee jongste teams van de ADO Girls Academy waren een maatje te groot voor de zwartwitte gastvrouwen. De Onder 15 had tegen de Onder 15 van Die Haghe een zwaardere dobber. Die Haghe, trotste koploper in haar eigen meisjes competitie, gaf goed tegenstand en liet zien ook een aantal zeer vaardige speelsters in huis te hebben. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd waarbij, de in het blauw geklede, ADO talenten toch sterker bleken.

ADO Den Haag Vrouwen bedankt Die Haghe voor deze grandioze voetbaldag en kijkt uit naar de volgende activiteiten van ADO Girls Academy teams.