Barbara Lorsheyd opnieuw bij selectie Oranje
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Barbara Lorsheyd opnieuw bij selectie Oranje

barrrBondscoach Roger Reijners heeft Barbara Lorsheyd opnieuw opgenomen in zijn selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland op 5 april en Albanië op 10 april. De wedstrijd tegen Albanië is een thuiswedstrijd.

Oranje neemt het zaterdag 5 april in Heraklion op tegen het nog puntloze Griekenland. Het duel in het Pankritio Stadion begint om 17.30 uur lokale tijd. In Griekenland is het één uur later dan in Nederland. Vijf dagen later, donderdag 10 april, spelen de Oranjevrouwen in Helmond tegen Albanië. De aftrap van dit duel is om 19.00 uur.

Kwalificatiereeks
Oranje boekte eerder in de kwalificatiereeks grote zeges op Albanië (0-4), Portugal (0-7) en Griekenland (7-0), maar verloor thuis van Noorwegen (1-2) en speelde gelijk tegen België (1-1). In groep 5 gaat Noorwegen momenteel zonder puntverlies aan kop. Nederland en België volgen op de gedeelde tweede plaats. Aan het WK (6 juni-5 juli 2015) nemen voor het eerst in de geschiedenis 24 landen deel. Voor Europa liggen er acht startbewijzen klaar. De zeven groepswinnaars plaatsen zich direct, om het achtste en laatste ticket wordt door de vier beste nummers twee via play-offs gevochten.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal
Eshly Bakker (Ajax), Mandy van den Berg (Vittsjö GIK), Dyanne Bito (Telstar), Angela Christ (PSV/FC Eindhoven), Anouk Dekker (FC Twente), Kim Dolstra (IB Vestmannaeyja), Daniëlle van de Donk (PSV/FC Eindhoven), Kika van Es (PSV/FC Eindhoven), Stefanie van der Gragt (Telstar), Claudia van den Heiligenberg (Ajax), Maayke Heuver (FC Twente), Petra Hogewoning (Ajax), Anouk Hoogendijk (Arsenal), Barbara Lorsheyd (ADO Den Haag), Lieke Martens (Kopparbergs/Göteborg FC), Manon Melis (Kopparbergs/Göteborg FC), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (sc Heerenveen), Marlous Pieëte (FC Twente), Renée Slegers (Linköpings FC), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Sari van Veenendaal (FC Twente), Mandy Versteegt (Ajax), Siri Worm (FC Twente).