Afsluiting seizoen 2013-2014
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Afsluiting seizoen 2013-2014

ADO Den Haag Vrouwen heeft gisteren het seizoen afgesloten in het thema ‘WK Hockey meets WK Voetbal’. De formatie van trainer/coach Sarina Wiegman mengde zich met de dames 1 van hockeyclub Cartouche om vervolgens een voetbal- en een hockeywedstrijd te spelen. Voorafgaand aan de wedstrijden kregen de groen gelen een hockey clinic aangeboden door de dames 1 van de Leidschendamse hockeyclub.

IMG_1327

Groepsfoto van ADO Den Haag Vrouwen en de dames 1 van Cartouche

Op deze mooie zomermiddag/avond waren alle vrijwilligers van Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal uitgenodigd als dank voor de inzet tijdens het afgelopen seizoen. Na afloop van de sportieve activiteiten werd middels een gezamenlijke barbecue en feestavond het seizoen afgesloten.

Daarbij hoort natuurlijk ook het afscheid van vertrekkende speelsters. Routiniers Barbara Lorsheyd en Lucienne Reichardt namen na respectievelijk zeven en zes jaar afscheid van de club uit de Hofstad. Lorsheyd is nog in gesprek met een andere club en Reichardt stopt met voetballen. Daarnaast stopt Lisanne Grimberg met voetballen en vertrekken Myrusha Victoria (Reiger boys), Mandy van Dijk (Ter Leede), Ilse van der Windt (Ter Leede), Marleen Joore (nog niet bekend) en Nada van Es (Ter Leede).

Cartouche-ADO-14-01-14

Vertrekkende speelsters: Lucienne Reichardt, Myrusha Victoria, Barbara Lorsheyd, Nada van Es, Ilse van der Windt,                           Marleen Joore, Mandy van Dijk, Lisanne Grimberg.  Fotografie: Hans Willink

De speelsters die komend seizoen voor ADO Den Haag blijven spelen zijn: Jennifer Vreugdenhil, Paola van der Veen, Yvette van der Veen, Lineth Beerensteyn, Renate Jansen, Tessa Oudejans, Jessie van Leeuwen, Michelle Vrieling, Tula de Wit, Marelle Worm, Vesna Veltrop, Kitty Susan en Hélène Heemskerk.

Op 30 juni sluiten er nog zes nieuwe speelsters aan bij de selectie: Daphne in ‘t Veld (Ter Leede), Nadia van Beerschoten (FC Utrecht), Franca van de Kuilen (FC Utrecht), Denise Koorevaar (RCL), Jip van Haaster (CTO Amsterdam) en Sharona Tieleman (CTO Amsterdam).

Jip van Haaster (18) en Sharona Tieleman (18) hebben afgelopen week een overeenstemming bereikt met ADO Den Haag Vrouwen. Beide talenten komen over van CTO Amsterdam. Van Haaster heeft alle nationale selecties doorlopen en hoopt komend seizoen een bijdrage te kunnen leveren aan het Haagse middenveld. Tieleman werd in 2012 in haar woonplaats Terneuzen verkozen tot sporttalent van het jaar en heeft ook meerdere nationale selecties doorlopen als aanvaller.