Sfeerteam verder onder de naam Supporters Vereniging ADO Vrouwen
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Sfeerteam verder onder de naam Supporters Vereniging ADO Vrouwen

01Het Sfeerteam gaat met ingang van vandaag verder onder de naam Supportersvereniging ADO Vrouwen. Met de naamsverandering wil de groep supporters die verantwoordelijk zijn voor de vele vlaggen en voor diverse activiteiten rondom de wedstrijden en trainingen van ADO Den Haag Vrouwen nog meer professionaliteit uit gaan stralen. Om deze verandering verder te markeren hebben we een nieuwe button gemaakt aan de zijkant van de website. Daarmee kom je direct op de pagina van de supportersvereniging.

Nieuw komend seizoen is de Penalty Shoot-out. Kinderen van de Players Escort, die hand van één van de speelsters voor de wedstrijd het veld oplopen, zullen in de rust penalty’s nemen op het speelveld van het Kyocera Stadion.

De Supportersvereniging ADO Vrouwen heeft grote plannen om de sfeer rondom en tijdens de thuiswedstrijd een uniek impuls te geven. Kom zelf kijken wat die plannen zijn, te beginnen op 29 augustus wanneer de eerste thuiswedstrijd op het programma staat. ADO Den Haag Vrouwen speelt dan thuis tegen Anderlecht.

ANAC Carwash & van Duinen reclame kleding sponsoren Supporters Vereniging

Met trots presenteren wij onze kledingsponsoren ANAC Carwash en Van Duinen reclame voor het komend seizoen. Deze bedrijven zullen de presentatiepakken en polo’s sponsoren.

ANAC Carwash

logo_anac_carwashANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in Nederland en België. Bij ANAC wast u uw auto snel, veilig en superschoon! Het concept van ANAC is gestoeld op bewuste keuzes en een hoge servicegraad. De wasstraten hebben een grote capaciteit waardoor de wachttijden minimaal zijn. ANAC maakt gebruik van textielstroken en gebruikt niet-agressieve zeepsoorten, wat veel veiliger is voor uw auto en het milieu. Bij ANAC Carwash draait het om klantvriendelijkheid. U vind ANAC Carwash bij u in de regio op het volgende adres: Prinses Beatrixlaan 975, 2284BK, Rijswijk nabij Winkelcentrum In de Bogaard. Voor meer informatie bezoekt u de website www.anaccarwash.com

VanDuinenVan Duinen reclame Grafisch ontwerpen Beletteringen Drukwerk

Creëer je eigen identiteit met van Duinen Reclame! Van Duinen Reclame, al sinds 2002 een begrip in de reclame- en belettering branche. Dankzij de moderne en geavanceerde machines die wij in huis hebben kunnen wij een breed dienstenpakket voor een lage prijs aanbieden. Van Duinen Reclame is in de loop der jaren groot geworden door klein te blijven, de gewone man is bij ons nog steeds van harte welkom. Bezoek voor meer informatie de website www.vanduinenreclame.nl