Open dag 2015 een topdag!
Haagse bluf met een female touch. Dat is waar de ADO Vrouwen voor staan. Steun ons via crowdfunding bij het binnen én buiten de lijnen realiseren van onze dromen.
,,
Loek van Paassen:
"Ik vind vrouwen voetbal leuk, hoop snel te komen kijken"
Roeland Gelink:
"De instelling en beleving van de vrouwen van ADO Den Haag zijn een voorbeeld voor de hele club"
Bart Caminada:
"De ADO Vrouwen zijn HET boegbeeld om jonge meiden aan het bewegen te krijgen"
Kees Jansma, perschef Nederlands elftal:
"Deze meiden hebben echt alles over voor topsport"
Lieke Hemminga:
"ADO Vrouwen geeft altijd leuke trainingen en ze zijn heel goed."
Steven de Haseth:
"Haagse bluf met een female touch; deze powervrouwen zijn hét voorbeeld voor alle jonge meisjes in de regio"
Kathy de Jong:
"ADO Vrouwen doet veel voor voetballende meisjes en zijn erg goed"
Kees Punt:
"De ADO-meiden hebben alles over voor hun sport, ze verdienen alle mogelijke steun"
Rob Reijenga:
"ADO DH Vrouwen doet het (inter)nationaal goed in de top. Maar het zet zich ook in voor de ontwikkeling van vrouwenvoetbal"
Michelle van der Togt:
"Deze meiden doen en laten zoveel om zo goed mogelijk te presteren in hun favoriete sport, voetbal."
Julia Banwari:
"De vrouwen van ADO Den Haag doen altijd goed hun best, ze zijn cool en een voorbeeld voor mij."
Ryan Spencer:
"Ik steun de ADO Vrouwen omdat het nodig is"
Sacha Glotzbach:
"ADO Vrouwen zet zich in voor voetballende meisjes en hebben daar hulp bij nodig"
Isabelle Hoekstra:
"Ze geven leuke trainingen, kunnen goed voetballen en zijn aardig."

Open dag 2015 een topdag!

Jong en oud, de Open Dag was ook dit jaar weer voor iedereen. Waar de kinderen lol maakten in geel en groen genoten de ouders en overige familieleden misschien nog wel harder. Dat gold voor de hele Open Dag van ADO Den Haag van 1 augustus 2015, vanaf de start tot het eind.

ADO Den Haag Open Day

Laurens Lindhout Photography

De clinics ‘s morgens in het Kyocera Stadion, gegeven door de trainers van de Jeugdopleiding en enkele speelsters van ADO Den Haag Vrouwen, waren volledig volgeboekt. De jonge voetballertjes deden hun uiterste best en leerden zienderogen bij, terwijl de ouders trots toekeken vanaf de Aad Mansveld Tribune. En na de start van de Stadiontoer kregen de jonkies nog meer bekijks, want de rondleiding ging ook voor een deel over het veld. De helden van de toekomst zijn door velen die daar passeerden al vastgelegd op camera.

ADO Den Haag Open Day

Laurens Lindhout Photography

Het Heldenplein liep ondertussen voller en voller. Het weer zat dan ook enorm mee, met een heerlijk zonnetje. De terrassen zaten vol, alle kinderattracties werden veelvuldig gebruikt en de kraampjes met Merchandise en andere artikelen trokken rijen mensen.

ADO Den Haag Open Day

Laurens Lindhout Photography

Het Vrouwenteam mocht het spits afbijten op het podium en deed dat met verve. De vrouwen lieten zich door presentator Fred Zuiderwijk enthousiast aankondigen en liepen opgetogen de bühne op. De ADO Den Haag Selfiesessie begon ook bij deze presentatie. Jennifer Vreugdenhil gaf het goede voorbeeld door een teamselfie met het hele Heldenplein en alle toeschouwers erop te maken. Vervolgens konden fans de gehele middag selfies maken met alle speelsters en deze twitteren onder de hashtag ADOselfiesessie.

selfieteam

Niet veel later kwamen daar ook de spelers bij. De spelerspresentatie werd afgesloten met wederom een teamselfie, dit keer genomen door Danny Bakker met een overvol Heldenplein achter hem en de gehele ploeg. Terwijl De Kraaien opkwamen voor een wervelend optreden, verdeelden de spelers zich over het plein. Dit keer voor een Selfiesessie voor iedereen, maar er werden uiteraard ook gewoon ouderwets handtekeningen uitgedeeld.

Dankzij Samantha Steenwijk en John Medley bleef het nog lang gezellig op het Heldenplein, zij zongen een uitgebreid repertoire van Haagse meezingers tot “gouwe ouwen”. De kinderen speelden verder of maakten een ronde over het plein langs alle spelers. Een heerlijke geelgroene Haagse middag!